fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Beatrixstraat 8a, Haaksbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Openhaard
  • Tuin

Details

WONING MET KARAKTER

Wie kent ze niet? Als je de Beatrixstraat inrijdt staan ze daar aan de rechterzijde. Zes karaktervolle woningen twee-aan-twee. En nummer 8a staat te koop! De woningen zijn begin jaren ’50 getekend door de Haaksbergse architect Hartgerink en in opdracht van O&K gebouwd. Met de uitkragende en in wit geschilderde (zij)gevels springen ze zeker in het oog.

UITGEBOUWD

De woning is in 2007 aan de achterzijde uitgebouwd ten behoeve van een keuken en bijkeuken en in 2015 is een overkapping aangebouwd. De voormalige keukenruimte is bij de woonkamer aangetrokken waardoor een fraaie L-vormige woonkamer is ontstaan welke voorzien is van een rookkanaal voor een gezellige haard. De keuken met moderne inbouwkeuken is voorzien van een granieten blad, gaskookplaat, afzuiging, oven, koelkast en vaatwasser. De hal met toilet, meterkast en kelderkast vinden we uiteraard aan de voorzijde.

Op de eerste verdieping vinden we naast een overloop, een 3-tal slaapkamers en een badkamer met ligbad en wastafelmeubel.

Op zolder bevindt zich een 4e slaapkamer.

ONDERHOUDSARM EN GEÏSOLEERD

Het dak en de gevels van de woning zijn nageïsoleerd. De aanbouw uit 2010 is uiteraard volledig geïsoleerd. Ook het dak en de gevel van de overkapping zijn geïsoleerd. Zo is de woning eenvoudig verder uit te bouwen aan de achterzijde. Een gedeelte van de kozijnen is vernieuwd voor kunststof exemplaren met HR++ beglazing. En dat blijkt ook wel uit het energielabel C!

DIEPE TUIN

De diepe achtertuin van de woning is gelegen op het noordwesten. En als u denkt dat u vrijwel geen zon heeft dan heeft u het mis. Vanaf een uur of 2 in de middag tot laat in de avond staat de zon aan de achterzijde op de woning. En het voordeel van zo’n diepe tuin is uiteraard dat u zowel zon als schaduwplekken kunt creëren. In de tuin staat een grote berging (voormalige garage)/hobbyruimte welke de achtertuin in 2-en deelt waardoor een eventuele moestuin of “speel”tuin voor de kinderen aan het oog wordt onttrokken. Laten we ook de privacy in uw eigen tuin niet vergeten!

WONING MET UITSTRALING, EEN DIEPE TUIN EN ENERGIELABEL C EN OP EEN IDEALE LOCATIE NABIJ HET CENTRUM GELEGEN! KOM KIJKEN EN PLAN EEN BEZICHTIGING!

Brochure