fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Beatrixstraat 21

Details

WAT EEN RUST

En dat zou je misschien niet verwachten. Beatrixstraat 21 is gelegen in een woonwijk aan een rustige autoluwe straat. Supermarkt, huisartsenpost en basisschool bevinden zich op loopafstand. En toch ervaar je louter rust in de ruime achtertuin waar koeien je achterburen zijn!

RUIM PERCEEL

Met een normaal formaat voortuin vinden we het overgrote deel van het 700 m² grote perceel aan de achterzijde. Deze is gericht op het zuidoosten en vanwege deze ligging en de grootte van de tuin is er altijd zon en schaduw te vinden.

KARAKTERISTIEKE MANSARDE KAP

De woning is gebouwd in de jaren ’30 van de vorige eeuw. De kenmerkende stijl van de kap is typerend voor deze periode. Daar waar vroeger verschillende generaties bij elkaar woonden spreken we nu van een ruime eengezinswoning.

Volgens goed gebruik komen we achterom. De achterentree/bijkeuken bevindt zich in de aanbouw. Via de hal waar we ook de doucheruimte met wastafel en separaat toilet vinden, komen we in de woonkeuken die voorzien is van een inbouwkeuken met de nodige inbouwapparatuur. De woonkamer strekt zich uit vanaf de straatzijde tot aan de tuin. De hal met trapopgang vinden we aan de andere zijde van de woning waar we ook de onder de hal gelegen provisiekelder vinden.

4 SLAAPKAMERS

Eén van de slaapkamers bevindt zich op de begane grond. De andere 3 ruime slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping waar ook nog een ruime overloop te vinden die zo ruim is dat er voldoende ruimte is voor een badkamer. De nodige bergruimte vinden we op de vliering.

GARAGE EN CARPORT/OVERKAPPING

In de aanbouw van de woning vinden we ook nog een ruime garage die uiteraard ook als berging te gebruiken is. De auto past prima in deze garage maar die kan ook onder de carport staan. De carport die ’s winters de auto ijsvrij houdt en ’s zomers dienst doet als overdekte zit met uitzicht op uw fraaie en diepe siertuin!

OP ZOEK NAAR RUST EN PRIVACY EN TOCH OP KORTE AFSTAND VAN DE VOORZIENINGEN? BEL OF MAIL EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure