fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Barginkshoeve | appartement 7

Details

WELKOM IN DE VELDMAAT

En welkom op één van de oudste plekjes in de Veldmaat. Op deze historische plek waar vroeger de boerderij van familie Bargerink (hoeve van Bargink) heeft gestaan op de hoek van de Veldmaterstraat en de Geukerdijk, wordt een fraai appartementencomplex en 2 vrijstaande woningen gerealiseerd. 10 appartementen die verschillen in grootte en ligging en alle met hun eigen buitenruimte. Eigentijds wonen in het centrum van “De Veldmaat”. Schuin tegenover en met zicht op de monumentale Bonifatiuskerk. Dichtbij alle denkbare voorzieningen van het winkelcentrum en het openbaar vervoer. Terwijl de rust van de natuur nooit ver weg is en het natuureducatief park “Het Grintenbos” op loopafstand.

8 APPARTEMENTEN EN 2 PENTHOUSES

Op de begane grond verrijzen 4 appartementen met terras en tuin. Op de 1e verdieping vinden we 4 appartementen met dakterras en/of balkon. En op de bovenste verdieping komen 2 royale penthouses met dakterras. Een comfortabele lift en een trap zorgen ervoor dat alle verdiepingen goed bereikbaar zijn. De appartementen zijn allemaal gelijkvloers, hebben minimaal 2 slaapkamers en een berging en 1 of 2 parkeerplaatsen in de kelder.

LUXE EN MODERNE KEUKEN EN BADKAMERS

De appartementen worden voorzien van een luxe en moderne inbouwkeuken met kookplaat, afzuiging, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. De volledig betegelde badkamer wordt voorzien van een breed wastafelmeubel, inloopdouche en 2e toilet. Alle wanden van het appartement worden afgewerkt met spuitwerk (of andere wandafwerking tegen meerprijs) en de vloeren worden afgewerkt met een PVC-vloer.

PLUSPUNTEN VAN BARGINKSHOEVE

+ Centrale ligging in de Veldmaat
+ Basisvoorzieningen op loopafstand
+ Bijzonder fraaie architectuur met een knipoog naar de Bonifatiuskerk
+ Uitstekend geïsoleerd
+ Energiezuinig
+ Warmtepomp en zonnepanelen
+ Duurzaam en milieuvriendelijk
+ Vloerverwarming
+ Gelijkvloers
+ Ruime dakterrassen, balkons of tuin
+ Met luxe keuken en badkamer en wand- en vloerafwerking

 

Projectwebsite

www.barginkshoeve.nl

Video