fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Albert Cuyplaan 99

Details

VERRASSING

Laat u niets wijsmaken als u door de Albert Cuyplaan rijdt en op zoek gaat naar nummer 99. De ogenschijnlijk eenvoudig ogende woning heeft aan de achterzijde een ware metamorfose ondergaan. De woning heeft daardoor een inhoud van maar liefst 700 m³ gekregen die is onder te verdelen in woonhuis en hobbyruimte.

HET WOONHUIS

Via de ruime hal met provisiekelder en toilet komen we in de halfopen keuken aan de achterzijde van de woning. De inbouwkeuken is voorzien van kookplaat, afzuiging, koelkast en vaatwasser. De woonkamer heeft zowel aan de voor- als achterzijde een vrije uitkijk over de Albert Cuyplaan en de eigen tuin. Vanuit de keuken komen we in de ruime aangebouwde hobbyruimte, waarover straks meer.

De badkamer is voorzien van een douche en 2 vaste wastafels. Via de vast trap komen we op de 1e verdieping. De royale ouderslaapkamer bestond van oudsher uit 2 slaapkamers en heeft een balkon. Ook de kinderkamers bieden voldoende ruimte mede vanwege het feit dat er in elke slaapkamer vaste kastruimte aanwezig is. Middels een vlizotrap komen we op de zolderberging.

HOBBYRUIMTE

De aangebouwde hobbyruimte is maar liefst 70 m² groot en is volledig in spouw opgetrokken. Dubbele deuren aan zowel de voor- als de achterzijde van de werkplaats maken de ruimte makkelijk toegankelijk. Er zijn ook een 2-tal loopdeuren en de nodige ramen aanwezig dus een andere indeling is ook eenvoudig te realiseren. Denkt u aan een man-cave of chillruimte voor de kinderen? Geen enkel probleem. Zelfs een slaapkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden.

FRAAIE AANGELEGDE TUIN MET VERANDA

Een mooie tuinmuur bestaande uit zowel metselwerk afgewisseld met schuttingdelen omsluit de gehele achtertuin. Een groot gazon met enkele borders maakt van uw tuin een bijna onderhoudsvrij geheel. Dat betekent dus bovenal genieten en niet aan het werk zijn in uw tuin. En genieten kunt u ook onder de grote veranda direct achter de woning of op het bankje onder de overkapping van de hobbyruimte waar u de laatste zonnestralen van de dag kunt oppikken.

LAAT U VERRASSEN EN KOM KIJKEN AAN DE ALBERT CUYPLAAN 99 WAAR NIETS IS WAT HET LIJKT. BEL OF MAIL EN MAAK EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

Brochure