fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Albert Cuyplaan 50, Haaksbergen

Kenmerken

  • Berging
  • Carport
  • Tuin

Details

RUSTIGE LIGGING

Al hoewel de naam anders doet vermoeden is deze woning bijzonder rustig gelegen. Aan het einde van een doodlopend straatje ligt namelijk Albert Cuyplaan 50. Op een ruim perceel van maar liefst 1.280 m² en groenstroken rondom kun je genieten van een grote hoeveelheid privacy. Vrijwel naast de woning is ook een groot plantsoen gelegen met de nodige speeltoestellen. Wat wilt u nog meer? Genieten voor u en uw gezin!

JAREN ‘30

De woning is in de jaren ’30 van de vorige eeuw gebouwd maar is in de loop der tijd aangepast naar de woonwensen van deze tijd. Zo zijn er muren verwijderd, is de gehele begane grondvloer inmiddels van beton, zijn keuken, badkamer en toilet gemoderniseerd en is de woning voor het overgrote deel voorzien van HR++ dubbele beglazing.

RUIME LICHTE WOONKAMER

Door het verwijderen van een aantal muren is een ruime L-vormige woonkamer ontstaan. Opvallend is de grote hoeveelheid licht. Alle ramen zijn op de zuidoost- en zuidwestzijde gelegen dus van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat baadt de woonkamer in zonlicht. Ook de opkamer is verbonden met de woonkamer en is ingericht als knusse TV-kamer. De woonkamer heeft voorts een fraaie houtkachel en grote schuifpui naar het overdekte terras van maar liefst 30 m².

De dichte keuken is ingericht met een moderne inbouwkeuken voorzien van alle gemakken. Zo is er een inductiekookplaat aanwezig met afzuiging. Zowel de achterwand als de plint van de onderkasten met daarin de afzuiging is op maat gemaakt en uitgevoerd in RVS. De vaatwasser is op de ideale werkhoogte geplaatst. En er zijn uiteraard een koelkast, vriezer en combi-magnetron aanwezig.

Vanuit de keuken is de CV en wasruimte bereikbaar. Voorts vinden we op de begane grond de hal met garderobenis, een ruim bemeten en vernieuwde toiletruimte en een achterentree.

Via de tussenhal is de provisiekelder te bereiken die onder de opkamer is gelegen en ook de 1e verdieping is vanuit de tussenhal middels een fraaie bordestrap bereikbaar.

4 SLAAPKAMERS

Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gelegen. De ouderslaapkamer ligt aan de achterzijde van de woning en heeft ook een balkon. De moderne badkamer is zowel vanuit de ouderslaapkamer als vanaf de overloop bereikbaar en is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. De 4e slaapkamer is gelegen op de aanbouw en bereikbaar vanuit de achterentree.

Op de 2e verdieping vinden we de nodige bergruimte en achter de woning is een vrijstaande houten berging gelegen die droog te bereiken is via de tussen de woning en berging gelegen carport.

OOK BENIEUWD NAAR DIT UNIEKE PLEKJE IN DE BEBOUWDE KOM? BEL OF MAIL EN PLAN EEN AFSPRAAK VOOR BEZICHTIGING!

 

Brochure