fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Hunzestraat 3a

Details

Verkocht!

WONEN AAN DE RAND VAN ENSCHEDE

Ziet u zichzelf al wonen in een appartement ? Neem dan eens kijkje aan de Hunzestraat 3a. Een ruim appartement met berging en eigen parkeerplaats.

VERLEIDELIJK DICHTBIJ VOORZIENINGEN

De winkelcentra liggen om de hoek maar u zit ook dicht tegen het groene buitengebied van de stedendriehoek Enschede, Lonneker, Oldenzaal en Hengelo. Het groene hart bestaat uit verschillende waardevolle natuurgebieden dus voor een mooie wandeling, of een bezoek aan de kinderboerderij hoeft u niet ver! Per fiets bent u zo in het stadscentrum, openbaar vervoer is goed geregeld en met de nabijheid van de snelweg A1 maakt een snelle bereikbaarheid met andere delen van ons land mogelijk.

IN DE WONING

U kunt via de hoofdingang, zij- ingang of de fietsenbergingen naar binnen. Voor bezoekers is het gebouw alleen toegankelijk via de hoofdingang. Op de begane grond bevinden zich een aantal algemene voorzieningen zoals brievenbussen, fietsbergingen. De verdiepingen zijn te bereiken met de trap of met de lift.

WOONCOMFORT EN VEILIGHEID

Via de entree komt u in de royale hal waar alle woonruimten op uitkomen. Hier is een videofoon-installatie aanwezig voor het openen van de deur van de hoofdingang. Er zijn twee slaapkamers. De ruime hoofdslaapkamer heeft voorzieningen voor televisie en telefoon. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. In de berging zijn de technische voorzieningen zoals de mechanische ventilatie- unit en de aansluitpunten voor de wasmachine en droger.

De appartementen zijn aangesloten op het stadsverwarmingsnet. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een zit- en eethoek en beschikt bovendien over een open hoekkeuken. Deze is voorzien van een (gas)kookplaat, spoelbak, afzuigkap met schouw en een hoge kast waarin de koelkast is geplaatst. Vanuit de woonkamer komt u tenslotte op het ruime balkon met vrij uitzicht de straat in.

Kortom een mooi appartement met voldoende ruimte en wooncomfort!