fbpx
053-4785670
Molenstraat 5a
info@oostingmakelaardij.nl

Bilderdijkstraat 8, Enschede

€265.000 K.K.
Energielabel Bilderdijkstraat 8

Kenmerken

  • Openhaard
  • Privé parkeerplaats
  • Tuin

Details

GEVRAAGD

Vier rechterhanden. Deze karakteristieke halfvrijstaande woning uit 1927 en gelegen aan de Bilderdijkstraat 8 biedt volop mogelijkheden om er jouw droomwoning van te maken. Met een woonoppervlakte van maar liefst 148 m², niet één maar twee woonkamers, drie ruime slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping en diepe tuin op het zuiden kun je hier echt wat moois van maken.

PARKEERRUIMTE OP EIGEN TERREIN

En dat is toch wel handig. In dit gedeelte van de geliefde wijk Lasonder geldt betaald parkeren! Maar niet voor u. Deze woning heeft parkeerruimte op eigen terrein dus u heeft geen vergunning nodig! De ligging van de woning is ook ideaal te noemen. Dichtbij winkels, scholen, openbaar vervoer en op slechts 5 minuten lopen van het centrum van Enschede! De Bilderdijkstraat 8 is een bijzonder rustige en kindvriendelijke straat met uitsluitend bestemmingsverkeer.

INDELING

De voordeur vinden we in een portaal met daarachter een ruime hal met trapopgang. De dichte keuken vinden we achter de hal. Vanuit de keuken kunnen we afdalen naar de ruime provisiekelder onder de hal. De doorzonwoonkamer is bijzonder licht met ramen over vrijwel de gehele breedte aan zowel de voor- als achterzijde. Via de achterentree met toilet en doucheruimte komen we in een zeer ruime 2de kamer. Deze kamer is voor meerdere doeleinden geschikt waarbij je zou kunnen denken aan praktijk-aan-huis, chillruimte of zelfs slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Op de eerste verdieping vinden we naast de overloop, drie zeer ruime slaapkamers en een doucheruimte.

Op de tweede verdieping vinden we een bergzolder.

BIJZONDERHEDEN

Er worden niet voor niets 4 rechterhanden gevraagd! Naast het nodige onderhoud aan de woning dient de woning te worden gemoderniseerd en geïsoleerd. In de koopovereenkomst zal er naast de gebruikelijke clausules een ouderdomsclausules en een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen in de koopovereenkomst.

BEGINNEN UW HANDEN OOK AL TE JEUKEN BIJ HET ZIEN VAN DE FOTO’S? KOM DAN OOK KIJKEN OP ÉÉN VAN DE TWEE INGEPLANDE OPEN HUIZEN

Brochure