Een huis kopen? Laat u helpen door Oosting Makelaardij

Een droomhuis vinden in Haaksbergen en omgeving is voor de meeste mensen niet zo ingewikkeld meer, zeker niet in een tijdperk waarin het internet een grote rol speelt. Maar hoe verder? Is de prijs juist en is uw droomhuis dit waard? Gaat u zelf onderhandelen, of toch iemand inschakelen die over de juiste ervaring en kennis van zaken beschikt?

In uw emotionele enthousiasme, waarbij bezwaren wegvallen en aandachtspunten over het hoofd worden gezien, zijn wij er voor u!

Onze deskundigheid, ervaring, betrokkenheid en betrouwbaarheid is de perfecte basis voor het vinden van uw droomhuis.

 

Samen met Oosting Makelaardij komt u nooit voor een verrassing te staan.

Wij plannen voor u de bezichtigingen, checken alle relevante gegevens zoals het bewijs van eigendom, bestemmingsplan of adviseren u een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren.

Wij voeren namens u en in overleg met u de onderhandelingen zodat u nooit te veel betaalt en u een woning koopt voor de juiste prijs. Ook als u via andere kanalen uw droomhuis al gevonden hebt, onderhandelen wij graag voor u. Dat is de investering dubbel en dwars waard!

 

Uw droomhuis zoeken?

Oosting Makelaardij gaat graag samen met u op zoek naar die unieke plek waar u zich helemaal thuis voelt. Wij luisteren en kijken graag samen met u naar uw wensen en mogelijkheden die er zijn. Met onze deskundigheid, ervaring, uitgebreide netwerk en omdat wij direct op de hoogte zijn van nieuwe huizen die op de woningmarkt komen is dit de perfecte basis voor het vinden van uw droomhuis en een nieuw succesverhaal!

 

Uw droomhuis al gevonden?

Geen probleem, u beslist en samen staan wij sterk!

Wij verzorgen de afspraak voor een bezichtiging, inspecteren de woning en checken alle relevante gegevens, zoals het bestemmingsplan, inzage bewijs van eigendom, bouwtechnische staat en etcetera. Oosting Makelaardij zorgt dat u nooit voor verrassingen komt te staan!
Een makelaar staat iets nuchterder tegenover de aankoop van een woning dan u als koper. Een goede onderhandelingsstrategie blijkt in de praktijk namelijk moeilijker vol te houden zijn, dan wanneer u er zelf emotioneel en met een belang erbij betrokken bent. Het kopen van een huis is een emotionele aangelegenheid, waarbij de zakelijke afwikkeling beter aan een deskundige kan worden overgelaten.

Wij voeren samen met u en namens u in overleg de onderhandelingen. En vanuit onze kennis van de markt komen wij altijd uit op een scherpe en reële prijs. Ook als u via andere kanalen uw droomhuis al gevonden heeft.

Oosting Makelaardij denkt graag met u mee.

Wij helpen u graag!